Cursussen


Basis cursus fotografie


Wil jij ook eens van de AUTO stand van je camera af en doet nu je camera niet precies wat jij wilt ? Tijdens deze basiscursus leer ik wat de basisprincipes zijn van fotografie. Dit word ook wel de belichtingsdriehoek genoemd. Als je deze 'driehoek' onder de knie hebt kan je eigenlijk altijd manueel fotograferen en heb je de volledige controle over je foto's. De belichtingsdriehoek bestaat uit: 
Sluitertijd, Diafragma en ISO.

De cursus zal starten met theorie door middel van een presentatie en eindigen met de theorie in de praktijk brengen door te oefenen op zowel stilstaande objecten als op een model (ligt een de wensen van de cursist)

De basis cursus geef ik in principe nog 1 op 1. Wil je deze cursus samen doen met iemand kan dit uiteraard ook en dan krijgt de 2e persoon 50 % korting. 

Ik bied deze cursus aan voor maar 199,- euro. De cursus duurt ongeveer 2,5 uur. 

Aan het eind van de cursus garandeer ik dat je nooit meer op de AUTO stand foto's maakt.

Zie ik je snel?!


Basiscursus Studio fotografie

Basiscursus studio fotografie

Vind je studio fotografie ook interessant en schiet je nu nog alles met daglicht? of heb je al studiolampen maar loop je vast qua instellingen en opstellingen?

Dan is deze cursus precies wat je zoekt! In 2,5 uur tijd leg ik je de basis uit en gaan we met een model verschillende opstellingen uitproberen.

De cursus geef ik in principe nog 1 op 1. Wil je deze cursus samen doen met iemand kan dit uiteraard ook en dan krijgt de 2e persoon 50 % korting. 

Ik bied deze cursus aan voor maar 199,- euro.  

Aan het eind van de cursus heb je een goede basis om te starten met studio fotografie, je snapt de principes en je beheerst een aantal mooie lichtopstellingen.

Zie ik je snel?!